Badkamer en toilet bij RAFlex

Badkamer en toilet renoveren? – Alle werkzaamheden worden door ons gecoördineerd.

Badkamer en toilet renoveren

De badkamer is een belangrijk onderdeel in het huis. Een ruimte waar relaxen en opfrissen vaak centraal staat. Om deze reden is het belangrijk goed na te denken over de sfeer en indeling. Praktisch in het gebruik en een warme sfeer doet wonderen voor je ochtendhumeur!

Laat dit maar aan ons over. RAFlex denkt over alles na zodat het eindresultaat altijd in lijn zal liggen met uw wensen. Dit betekent overigens niet dat een badkamerrenovatie altijd flink in de papieren zal lopen. Wij laten u de opties zien zodat u zelf kunt kijken wat goed in het budget past. Zo is mooi niet altijd duur en luxe niet alleen voor de elite.

Natuurlijk zal iedereen begrijpen dat een zeer oude badkamer duurder is om te renoveren dan een nieuwe badkamer. Doch zijn er mogelijkheden om slim om te gaan met dit gegeven. Hier maken wij het verschil. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De kosten van het renoveren van een badkamer

De prijs is grotendeels afhankelijk van de grootte van uw badkamer en de grootte van de renovatie. Zo kost een renovatie op kleine schaal minder dan een grote renovatie.

Oudere badkamers, bijvoorbeeld van huizen die in de jaren 30, 60 of 70 zijn gebouwd, zijn het moeilijkst om op te knappen. Het renoveren van een oude badkamer is moeilijker dan het renoveren van een badkamer in een relatief nieuw huis.

De stijl- en materiaalkeuze zijn erg van invloed op de totale prijs van uw badkamer renovatie. Als voorbeeld hebt u de keuze uit keramische of natuurstenen tegels voor de vloer.

RAFlex zorgt voor alle stappen van de verbouwing van de badkamer.

Stappen van de badkamer verbouwing

  • Oude badkamer eruit slopen

  • Leidingen leggen

  • Electra verplaatsen

  • Indeling maken (als er nieuwe muurtjes moeten komen)

  • Tegelen en voegen

  • Sanitair plaatsen en aansluiten

  • Elektra en verlichting aansluiten

Wij werken alleen met top-kwaliteit materialen

badkamer en toilet renoveren